Kalėdų meniu į namus
Pasitikite šventes be rūpesčių! Šiais metais paruošėme specialų meniu, kupiną įvairių skonių ir derinių. Šaltieji ir karštieji patiekalai Kalėdų stalui – kiekvienas ras savo mėgstamiausią. Tegul šventės būna kupinos skonio ir šilumos!
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki gruodžio mėn. 18 d. imtinai
Restorano vadovė +370 614 26 274, restaurant@daugirdas.lt (I-V 10-17 val.)
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS
Gruodžio mėn. 24 d. – nuo 13 iki 15 val. – iš DAUGIRDO.
ŽIŪRĖTI ŽEMIAU
Šventinis meniu atsisiųsti čia (kainų skaičiuoklė).
Prašome užpildytą formą atsiųsti mums el. paštu restaurant@daugirdas.lt
PATOGIAM TRANSPORTAVIMUI ŠALTIEJI PATIEKALAI BUS DEDAMI Į VIENKARTINES DĖŽUTES SU GALIMYBE PERDĖTI Į SAVO INDUS. | |||||
MINIMALUS ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ UŽSAKOMŲ PORCIJŲ SKAIČIUS – 2 PORCIJOS (išskyrus gaminius, parduodamus vienetais) | |||||
Eil. Nr. | Pavadinimas | Mato vnt. | Kaina, Eur. | Kiekis | Suma |
Žuvis | |||||
1 | Silkė su keptais baravykais ir svogūnais 50 g / garnyras | porc. | 7 | 0 | |
2 | Silkė su keptomis daržovėmis, ananasais ir saulėgrąžų sėklomis 50 g / garnyras | porc. | 6 | 0 | |
3 | TARTAR silkės (obuoliai, svogūnai, kaparėliai, graikiniai riešutai, Tartar padažas) 70 g / garnyras | porc. | 7 | 0 | |
4 | TARTAR lašišos (svogūnai, kaparėliai, mango čili padažas, marinuota lotosų šaknis) 70 g / garnyras | porc. | 12 | 0 | |
5 | TARTAR rausvojo tuno (svogūnai, kaparėliai, mango čili padažas, marinuota lotosų šaknis) 70 g / garnyras | porc. | 12 | 0 | |
4 | TATAKI rausvojo tuno (kaparėliai, sojų pupelės, agurkų Ponzu padažas, Wasabi majonezas, marinuota lotosų šaknis) 70 g / garnyras | porc. | 14 | 0 | |
5 | Sūdyta lašišų filė GRAVLAX (jaunų bulvių ir Wakame salotos, Curry majonezas) 70 g / garnyras | porc. | 12 | 0 | |
7 | Traškios tigrinės krevetės Panko džiūvėsėliuose (5 vnt.) su aštriu Curry majonezo padažu |
porc. | 15 | 0 | |
8 | Sūdytos lašišos suktinukai su česnakiniu varškės kremu (3 vnt.) 150/ 50 g alyvuogių ir saulėje džiovintų pomidorų padažas |
porc. | 15 | 0 | |
9 | Karpio Roulade su kornišonų padažu 50 / 30 g | porc. | 6 | 0 | |
10 | Menkių filė tempuroje, su laimo citrinų majonezu 75 / 50 g | porc. | 7 | 0 | |
11 | Lašiša įdaryta sterku ir špinatais, su „1000 salų” padažu, ~2000 / 500 g | vnt. | 100 | 0 | |
Daržovės, grybai | |||||
12 | TARTAR Portobello grybų (sojų pupelės, kaparėliai, šalotiniai svogūnai, ruginės duonos skrebučiai) – tinka veganams 70 g / garnyras | porc. | 9 | 0 | |
13 | Burokėlių salotos su pupelėmis (aliejus) – tinka veganams 200 g | porc. | 4 | 0 | |
14 | Lietuviška mišrainė (majonezas) 200 g | porc. | 4 | 0 | |
15 | Cezario klasikinės salotos su Parmezano sūriu 200 g | porc. | 7 | 0 | |
16 | Valdorfo salotos (salotų lapeliai, obuoliai, vynuogės, salierų stiebai, graikiniai riešutai, Chantilly užpilas) 200 g | porc. | 6 | 0 | |
17 | Brokolių – morkų salotos su džiovintomis spanguolėmis 200 g (mėlynieji svogūnai, migdolų drožlės, citrininis majonezo užpilas) |
porc. | 7 | 0 | |
18 | Kimchi salotos (7 paras fermentuoti Pekino kopūstai, morkos, baltieji ridikai, imbieras) – tinka veganams 250 g | porc. | 8 | 0 | |
19 | Mūsų marinuotos daržovės (žiediniai kopūstai, cukinijos, paprikos) – tinka veganams 250 g | porc. | 6 | 0 | |
Mėsa | |||||
20 | Vištų kepenėlių pašteto pyragas su spanguolių – raudonojo vyno glazūra rojaus obuoliukai, kriaušių gelis, pasiflorų – mangų gelis 800 g |
vnt. | 48 | 0 | |
21 | Vištienos Roulade su dž. abrikosais, spanguolių „čatniu” 50 / 30 g | porc. | 6 | 0 | |
22 | Kiaulių išpjova įdaryta špinatais ir baravykais, marinuotų agurkų ir kaparėlių padažas 50 / 30 g | porc. | 6 | 0 | |
23 | Jautienos riešutėlis, ruoštas Sous Vide, mūsų vytinti pomidorai, karamelizuoti svogūnai 50/30g | porc. | 8 | 0 | |
24 | Kiaulių liežuvis su krienų padažu 50 / 30 g | porc. | 6 | 0 | |
KARŠTŲJŲ PATIEKALŲ PUSGAMINIAI, ruošti lėtuoju būdu Sous Vide | |||||
mėsa, žuvis, garnyras ir padažas vakuuminiuose maišeliuose***, reikės tik pašildyti pagal instrukciją | |||||
*** jums pageidaujant, visas porcijas galime sudėti į folijos indus | |||||
21 | Jaučių žandai, lėtai troškinti raudonojo vyno Demiglaze padaže česnakinė bulvių košė, rudieji pievagrybiai, Portobello grybai |
porc. | 18 | 0 | |
22 | Ančių krūtinėlė, ruošta 55 C temperatūroje raudonojo vyno ir obuolių padažas, daugiakruopis su sėklomis, karamelizuotos slyvos |
porc. | 20 | 0 | |
23 | Vištų Supreme (krūtinėlė su sparneliu) česnakinė bulvių košė, mūsų marinuotos daržovės, Adžika padažas |
porc. | 16 | 0 | |
24 | Ėriukų kumpio kepsnys (rump steak) grietinėlės ir žaliųjų pipirų padažas, orkaitėje keptos mini bulvytės, karamelizuoti svogūnai |
porc. | 20 | 0 | |
25 | Parūkyti kiaulienos šonkauliai naminis BBQ padažas, mini bulvytės, raudonųjų kopūstų Coleslaw salotos |
porc. | 16 | 0 | |
26 | Juodųjų paltusų kepsnys daiginti kviečiai, toskanietiškas alyvuogių – saulėje dž. pomidorų padažas |
porc. | 20 | 0 | |
Konditerijos gaminiai | |||||
28 | LABAI aguoninis pyragas su migdolų miltais, puoštas citrinų grietinėle 1,6 kg | vnt. | 48 | 0 | |
29 | Sluoks. tešlos pyragėliai su baravykais | vnt. | 2,8 | 0 | |
30 | Spanguolių kisielius | 1 l | 8 | 0 | |
31 | Aguonų pienas | 1 l | 12 | 0 | |
32 | VIENKARTINĖS PAKUOTĖS MOKESTIS, VISO NUO 2 iki 5 € (šią eilutę pildo restoranas) | 0 | |||
VISO | 0 | 0 | |||
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki gruodžio mėn. 18 d. imtinai | |||||
+370 614 26 274, restaurant@daugirdas.lt (I-V 10-17 val.) | |||||
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS | |||||
Gruodžio mėn. 24 d. – nuo 13 iki 15 val. – iš DAUGIRDO. |
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius