Img
Ikona

Kalėdų meniu į namus

Pasitikite šventes be rūpesčių! Šiais metais paruošėme specialų meniu, kupiną įvairių skonių ir derinių. Šaltieji ir karštieji patiekalai Kalėdų stalui – kiekvienas ras savo mėgstamiausią. Tegul šventės būna kupinos skonio ir šilumos!

 

UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki gruodžio mėn. 18 d. imtinai
Restorano vadovė +370 614 26 274, restaurant@daugirdas.lt (I-V 10-17 val.)

UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS
Gruodžio mėn. 24 d. – nuo 13 iki 15 val. – iš DAUGIRDO.

 

ŽIŪRĖTI ŽEMIAU 

Šventinis meniu atsisiųsti čia (kainų skaičiuoklė).

Prašome užpildytą formą atsiųsti mums el. paštu restaurant@daugirdas.lt

PATOGIAM TRANSPORTAVIMUI ŠALTIEJI PATIEKALAI BUS DEDAMI Į VIENKARTINES DĖŽUTES SU GALIMYBE PERDĖTI Į SAVO INDUS.
MINIMALUS ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ UŽSAKOMŲ PORCIJŲ SKAIČIUS – 2 PORCIJOS (išskyrus gaminius, parduodamus vienetais)
Eil. Nr. Pavadinimas Mato vnt. Kaina, Eur. Kiekis Suma
Žuvis
1 Silkė  su keptais baravykais ir svogūnais 50 g / garnyras porc. 7 0
2 Silkė  su keptomis daržovėmis, ananasais ir saulėgrąžų sėklomis 50 g / garnyras porc. 6 0
3 TARTAR silkės (obuoliai, svogūnai, kaparėliai, graikiniai riešutai, Tartar padažas)  70 g / garnyras porc. 7 0
4 TARTAR lašišos (svogūnai, kaparėliai, mango čili padažas, marinuota lotosų šaknis) 70 g / garnyras porc. 12 0
5 TARTAR rausvojo tuno (svogūnai, kaparėliai, mango čili padažas, marinuota lotosų šaknis) 70 g / garnyras porc. 12 0
4 TATAKI rausvojo tuno (kaparėliai, sojų pupelės, agurkų Ponzu padažas, Wasabi majonezas, marinuota lotosų šaknis) 70 g / garnyras porc. 14 0
5 Sūdyta lašišų filė GRAVLAX (jaunų bulvių ir Wakame salotos, Curry majonezas)   70 g / garnyras porc. 12 0
7 Traškios tigrinės krevetės Panko džiūvėsėliuose (5 vnt.)
su aštriu Curry majonezo padažu
porc. 15 0
8 Sūdytos lašišos suktinukai su česnakiniu varškės kremu (3 vnt.)  150/ 50 g
alyvuogių ir saulėje džiovintų pomidorų padažas
porc. 15 0
9 Karpio Roulade su kornišonų padažu   50 / 30 g porc. 6 0
10 Menkių filė tempuroje, su laimo citrinų majonezu  75 / 50 g porc. 7 0
11 Lašiša įdaryta sterku ir špinatais, su „1000 salų” padažu, ~2000 / 500 g vnt. 100 0
Daržovės, grybai
12 TARTAR Portobello grybų (sojų pupelės, kaparėliai, šalotiniai svogūnai, ruginės duonos skrebučiai)   – tinka veganams 70 g / garnyras porc. 9 0
13 Burokėlių salotos su pupelėmis (aliejus)  – tinka veganams   200 g porc. 4 0
14 Lietuviška mišrainė (majonezas)    200 g porc. 4 0
15 Cezario klasikinės salotos su Parmezano sūriu    200 g porc. 7 0
16 Valdorfo salotos (salotų lapeliai, obuoliai, vynuogės, salierų stiebai, graikiniai riešutai, Chantilly užpilas) 200 g porc. 6 0
17 Brokolių – morkų salotos su džiovintomis spanguolėmis  200 g
(mėlynieji svogūnai, migdolų drožlės, citrininis majonezo užpilas)
porc. 7 0
18 Kimchi salotos (7 paras fermentuoti Pekino kopūstai, morkos, baltieji ridikai, imbieras) – tinka veganams 250 g porc. 8 0
19 Mūsų marinuotos daržovės (žiediniai kopūstai, cukinijos, paprikos)  – tinka veganams 250 g porc. 6 0
Mėsa
20 Vištų kepenėlių pašteto pyragas su spanguolių – raudonojo vyno glazūra
rojaus obuoliukai, kriaušių gelis, pasiflorų – mangų gelis      800 g
vnt. 48 0
21 Vištienos Roulade su dž. abrikosais, spanguolių „čatniu”  50 / 30 g porc. 6 0
22 Kiaulių išpjova įdaryta špinatais ir baravykais, marinuotų agurkų ir kaparėlių padažas 50 / 30 g porc. 6 0
23 Jautienos riešutėlis, ruoštas Sous Vide, mūsų vytinti pomidorai, karamelizuoti svogūnai  50/30g porc. 8 0
24 Kiaulių liežuvis  su krienų padažu 50 / 30 g porc. 6 0
KARŠTŲJŲ PATIEKALŲ PUSGAMINIAI, ruošti lėtuoju būdu Sous Vide
        mėsa, žuvis, garnyras ir padažas vakuuminiuose maišeliuose***, reikės tik pašildyti  pagal instrukciją
*** jums pageidaujant, visas porcijas galime sudėti į folijos indus
21 Jaučių žandai, lėtai troškinti raudonojo vyno Demiglaze padaže
česnakinė bulvių košė, rudieji pievagrybiai, Portobello grybai
porc. 18 0
22 Ančių krūtinėlė, ruošta 55 C temperatūroje
raudonojo vyno ir obuolių padažas, daugiakruopis su sėklomis, karamelizuotos slyvos
porc. 20 0
23 Vištų Supreme (krūtinėlė su sparneliu)
česnakinė bulvių košė, mūsų marinuotos daržovės, Adžika padažas
porc. 16 0
24 Ėriukų kumpio kepsnys (rump steak)
grietinėlės ir žaliųjų pipirų padažas, orkaitėje keptos mini bulvytės, karamelizuoti svogūnai
porc. 20 0
25 Parūkyti kiaulienos šonkauliai
naminis BBQ padažas, mini bulvytės, raudonųjų kopūstų Coleslaw salotos
porc. 16 0
26 Juodųjų paltusų kepsnys
daiginti kviečiai, toskanietiškas alyvuogių – saulėje dž. pomidorų padažas
porc. 20 0
Konditerijos gaminiai
28 LABAI aguoninis pyragas su migdolų miltais, puoštas citrinų grietinėle 1,6 kg vnt. 48 0
29 Sluoks. tešlos pyragėliai su baravykais vnt. 2,8 0
30 Spanguolių kisielius  1 l 8 0
31 Aguonų pienas  1 l 12 0
32 VIENKARTINĖS PAKUOTĖS MOKESTIS, VISO NUO 2 iki 5 €  (šią eilutę pildo restoranas) 0
VISO 0 0
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki  gruodžio mėn. 18 d. imtinai
+370 614 26 274, restaurant@daugirdas.lt (I-V 10-17 val.)
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS
Gruodžio mėn. 24 d. – nuo 13 iki 15 val. –  iš DAUGIRDO.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, Paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasit Čia

SUTINKU