
Velykų meniu į namus
Pasitikite Velykas be rūpesčių! Leiskite mums pasirūpinti Jūsų šventiniu Velykų stalu – gardūs šaltieji, karštieji patiekalai ir desertai, patogiai pakuoti vienkartinėse dėžutėse. Nepraleiskite progos suteikti savo Velykų stalui ypatingo skonio akcentų – užsisakykite jau šiandien ir pasirūpinkite, kad šventės būtų kupinos malonių akimirkų, skonio ir jaukumo!
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki balandžio mėn. 17 d., antradienio 15:00 val.
tel. +370 614 26274 darbo dienomis 10 – 17 val., restaurant@daugirdas.lt
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS
Šeštadienį, balandžio mėn. 19 d., – nuo 13 iki 15 val. – iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).
ŽIŪRĖTI ŽEMIAU
Šventinis meniu atsisiųsti čia (kainų skaičiuoklė).
Užsisaugokite ir užpildytą formą su savo užsakymu atsiųskite mums el. paštu restaurant@daugirdas.lt
PATOGIAM TRANSPORTAVIMUI ŠALTIEJI PATIEKALAI BUS DEDAMI Į VIENKARTINES DĖŽUTES SU GALIMYBE PERDĖTI Į SAVO INDUS. | |||||
MINIMALUS ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ UŽSAKOMŲ PORCIJŲ SKAIČIUS – 2 PORCIJOS (išskyrus gaminius, parduodamus vienetais) | |||||
Eil. Nr. | Pavadinimas | Mato vnt. | Kaina, Eur. | Kiekis | Suma |
Mėsa |
|||||
1 | Žemoje temperatūroje ruošta rūkyta kiaulės karka, be kaulo su kornišonų padažu 500 / 200 g | vnt. | 25,00 | 0,00 | |
2 | Vištienos kepenėlių pašteto pyragas su spanguolių – raudonojo vyno glazūra, baltajame vyne troškinti obuoliai, kriaušių tyrė, pasiflorų gelis 800 g / garnyras | vnt. | 45,00 | 0,00 | |
3 | Naminė šaltiena su krienais, 500 / 200 g | vnt. | 18,00 | 0,00 | |
4 | Pavasarinis viščiukas farširuotas, tiekiamas su kriaušių čatniu, 600 / 200 g | vnt. | 30,00 | 0,00 | |
5 | Jautienos riešutėlis Sous Vide, mūsų vytinti pomidorai, karamelizuoti svogūnai 50 g / garnyras | porc. | 7,00 | 0,00 | |
6 | Kiaulienos liežuvis su ąžuolo dūmų skoniu krienų padažas 50 / 20 g | porc. | 7,00 | 0,00 | |
7 | Kiaulienos išpjova su džiovintų slyvų ir Tartaro padažu, karamelizuotais svogūnais 50 g / garnyras | porc. | 7,00 | 0,00 | |
Žuvis |
|||||
8 | Silkės Tartar obuoliai, svogūnai, wakame salotos, Tartar padažas, krapų aliejus 70 g / garnyras |
porc. | 7,00 | 0,00 | |
9 | Silkė su kepintomis morkomis, slyvomis ir saulėgąžomis 50 g / garnyras | porc. | 6,00 | 0,00 | |
10 | Tuno filė Tartar obuoliai, svogūnai, wakame salotos, Tartar padažas, krapų aliejus 70 g / garnyras |
porc. | 12,00 | 0,00 | |
11 | Tuno tatakis wasabi majonezas, ponzu agurkų padažas, marinuoti, svogūnai, sojų pupelės 70 g / garnyras |
porc. | 12,00 | 0,00 | |
12 | Lašišos GRAVLAX jaunų bulvių, porų šerdžių ir Wakame salotos, Curry majonezas, upėtakių ikrai 70 g / garnyras | porc. | 12,00 | 0,00 | |
13 | Karpio Roulade su kornišonų padažu 50 / 30 g | porc. | 7,00 | 0,00 | |
14 | Menkių filė tempuroje, su laimo citrinų majonezu 75 / 50 g | porc. | 7,00 | 0,00 | |
Prancūziški kišo pyragai (svoris 7 00 g) |
|||||
15 | Kišas su varške, špinatais ir česnakais | vnt. | 28,00 | 0,00 | |
16 | Kišas su karamelizuotis svogūnais ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu | vnt. | 28,00 | 0,00 | |
17 | Kišas su šonine ir svogūnais | vnt. | 28,00 | 0,00 | |
18 | Kišas su portabelo grybais, trumais ir Šveicarišku sūriu | vnt. | 30,00 | 0,00 | |
19 | Kišas su lašiša, saulėje džiovintais pomidorais ir kaparėliais | vnt. | 30,00 | 0,00 | |
Salotos ir kiti patiekalai |
|||||
20 | Lietuviška mišrainė 200 g | porc. | 4,00 | 0,00 | |
21 | Cezario klasikinės salotos su Parmezano sūriu 200 g | porc. | 7,00 | 0,00 | |
22 | Šviežių daržovių salotos su mažosiomis Grenlandijos krevetėmis 200 g salotų lapai, apelsinai, paprikos, mangai, čili mangų užpilas |
porc. | 8,00 | 0,00 | |
23 | Kiaušinių salotos su vytintais pomidorais ir šonine 200 g Brie sūris,avokadai,svogūnai,laiškinis česnakas |
porc. | 8,00 | 0,00 | |
24 | Valdorfo salotos salotos, obuoliai, vynuogės, salierų stiebai, graikiniai riešutai, Chantilly užpilas 200 g | porc. | 6,00 | 0,00 | |
25 | Brokolių salotos brokoliai, morkų šiaudeliai, saulėgąžų ir moliūgų sėklos, jogurtinis užpilas, džiovintos spanguolės 200g | porc. | 7,00 | 0,00 | |
26 | Kiaušiniai įdaryti, su lašiša (2 puselės) | porc. | 3,00 | 0,00 | |
27 | Kiaušiniai įdaryti, su Serano kumpiu (2 puselės) | porc. | 3,00 | 0,00 | |
28 | Kiaušiniai įdaryti, su krevetėmis (2 puselės) | porc. | 3,00 | 0,00 | |
KARŠTIEJI PATIEKALAI |
|||||
Sous Vide būdu paruošti pusgaminiai (mėsa / žuvis) su padažais ir garnyrais, vakuuminiuose maišeliuose, reikės tik pasišildyti | |||||
29 | Jautienos šonkaulių mėsos „Ragu“ česnakinė bulvių košė, morkos, pomidorais, saliero stiebas |
porc. | 15,00 | 0,00 | |
30 | Ėriuko rump steakas rūkytų morkų humusas, mini bulvės, raudono porto vyno padažas |
porc. | 20,00 | 0,00 | |
31 | Kiaulienos šonkauliai česnakinė bulvių košė, Coleslow salotos, naminis BBQ padažas. |
porc. | 18,00 | 0,00 | |
32 | Antienos krūtinėlė Batatų kremas, brokoliai, gravy padažas su raudonų apelsinų sultimis |
porc. | 20,00 | 0,00 | |
33 | Vištienos Supreme keptos mini bulvytės, batatų kremas, raudonojo porto vyno padažas |
porc. | 18,00 | 0,00 | |
34 | Paltuso kepsnys perlinis kuskusas su laimais, toskanietiškas padažas su alyvuogėm ir saulėje džiovintais pomidorais |
porc. | 20,00 | 0,00 | |
Konditerijos gaminiai |
|||||
35 | Naminis maskarponės sūrio pyragas 1,5 kg | vnt. | 45,00 | 0,00 | |
36 | Sviestinė banda Brioche (pusiau saldi), 0,4 kg | vnt. | 10,00 | 0,00 | |
37 | VIENKARTINĖS PAKUOTĖS MOKESTIS, VISO NUO 2 iki 5 € (šią eilutę pildo restoranas) |
0,00 | 0,00 | ||
VISO: | 0,00 | ||||
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki balandžio mėn. 17 d., antradienio 15:00 val. | |||||
Tel. +370614 26274 darbo dienomis 10 – 17 val., restaurant@daugirdas.lt | |||||
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS | |||||
Šeštadienį, balandžio mėn. 19 d., – nuo 13 iki 15 val. – iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4). |
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius