Img
Ikona

Velykų meniu į namus

Pasitikite Velykas be rūpesčių! Leiskite mums pasirūpinti Jūsų šventiniu Velykų stalu – gardūs šaltieji, karštieji patiekalai ir desertai, patogiai pakuoti vienkartinėse dėžutėse.  Nepraleiskite progos suteikti savo Velykų stalui ypatingo skonio akcentų – užsisakykite jau šiandien ir pasirūpinkite, kad šventės būtų kupinos malonių akimirkų, skonio ir jaukumo!

 

UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki  balandžio mėn. 17 d., antradienio 15:00 val.
tel. +370 614 26274  darbo dienomis 10 – 17 val., restaurant@daugirdas.lt

UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS
Šeštadienį,  balandžio mėn. 19 d., – nuo 13 iki 15 val. –  iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).

ŽIŪRĖTI ŽEMIAU

Šventinis meniu atsisiųsti čia (kainų skaičiuoklė).

Užsisaugokite ir užpildytą formą su savo užsakymu atsiųskite mums el. paštu restaurant@daugirdas.lt

 

PATOGIAM TRANSPORTAVIMUI ŠALTIEJI PATIEKALAI BUS DEDAMI Į VIENKARTINES DĖŽUTES  SU GALIMYBE PERDĖTI Į SAVO INDUS.
MINIMALUS ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ UŽSAKOMŲ PORCIJŲ SKAIČIUS – 2 PORCIJOS (išskyrus gaminius, parduodamus vienetais)
Eil. Nr. Pavadinimas Mato vnt. Kaina, Eur. Kiekis Suma
Mėsa
1 Žemoje temperatūroje ruošta rūkyta kiaulės karka, be kaulo su kornišonų padažu 500 / 200 g vnt. 25,00 0,00
2 Vištienos kepenėlių pašteto pyragas su spanguolių – raudonojo vyno glazūra, baltajame vyne troškinti obuoliai, kriaušių tyrė, pasiflorų gelis 800 g / garnyras vnt. 45,00 0,00
3 Naminė šaltiena su krienais, 500 / 200 g vnt. 18,00 0,00
4 Pavasarinis viščiukas farširuotas, tiekiamas su kriaušių čatniu, 600 / 200 g vnt. 30,00 0,00
5 Jautienos riešutėlis  Sous Vide, mūsų vytinti pomidorai, karamelizuoti svogūnai   50 g / garnyras porc. 7,00 0,00
6 Kiaulienos liežuvis su ąžuolo dūmų skoniu  krienų padažas 50 / 20 g porc. 7,00 0,00
7 Kiaulienos išpjova su džiovintų slyvų ir Tartaro padažu, karamelizuotais svogūnais     50 g / garnyras porc. 7,00 0,00
Žuvis
8 Silkės Tartar
obuoliai, svogūnai, wakame salotos, Tartar padažas, krapų aliejus  70 g  / garnyras
porc. 7,00 0,00
9 Silkė su kepintomis morkomis, slyvomis ir saulėgąžomis   50 g  / garnyras porc. 6,00 0,00
10 Tuno filė Tartar
obuoliai, svogūnai, wakame salotos, Tartar padažas, krapų aliejus  70 g /  garnyras
porc. 12,00 0,00
11 Tuno tatakis
wasabi majonezas, ponzu agurkų padažas, marinuoti, svogūnai, sojų pupelės 70 g /  garnyras
porc. 12,00 0,00
12 Lašišos GRAVLAX jaunų bulvių, porų šerdžių ir Wakame salotos, Curry majonezas, upėtakių ikrai      70  g / garnyras porc. 12,00 0,00
13 Karpio Roulade su kornišonų padažu   50 / 30 g porc. 7,00 0,00
14 Menkių filė tempuroje, su laimo citrinų majonezu  75 / 50 g porc. 7,00 0,00
Prancūziški kišo pyragai (svoris 7 00 g)
15 Kišas su varške, špinatais ir česnakais vnt. 28,00 0,00
16 Kišas su karamelizuotis svogūnais ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu vnt. 28,00 0,00
17 Kišas su šonine ir svogūnais vnt. 28,00 0,00
18 Kišas su portabelo grybais, trumais ir Šveicarišku sūriu vnt. 30,00 0,00
19 Kišas su lašiša, saulėje džiovintais pomidorais ir kaparėliais vnt. 30,00 0,00
Salotos ir kiti patiekalai
20 Lietuviška mišrainė   200 g porc. 4,00 0,00
21 Cezario klasikinės salotos su Parmezano sūriu    200 g porc. 7,00 0,00
22 Šviežių daržovių salotos su mažosiomis Grenlandijos krevetėmis  200 g
salotų lapai, apelsinai, paprikos, mangai, čili mangų užpilas
porc. 8,00 0,00
23 Kiaušinių salotos su vytintais pomidorais ir šonine    200 g
Brie sūris,avokadai,svogūnai,laiškinis česnakas
porc. 8,00 0,00
24 Valdorfo salotos salotos, obuoliai, vynuogės, salierų stiebai, graikiniai riešutai, Chantilly užpilas 200 g porc. 6,00 0,00
25 Brokolių salotos brokoliai, morkų šiaudeliai, saulėgąžų ir moliūgų sėklos, jogurtinis užpilas, džiovintos spanguolės 200g porc. 7,00 0,00
26 Kiaušiniai įdaryti, su lašiša (2 puselės) porc. 3,00 0,00
27 Kiaušiniai įdaryti, su Serano kumpiu (2 puselės) porc. 3,00 0,00
28 Kiaušiniai įdaryti, su krevetėmis (2 puselės) porc. 3,00 0,00
KARŠTIEJI PATIEKALAI
 Sous Vide būdu paruošti pusgaminiai (mėsa / žuvis) su padažais ir garnyrais, vakuuminiuose maišeliuose, reikės tik pasišildyti
29 Jautienos šonkaulių mėsos „Ragu“
česnakinė bulvių košė, morkos, pomidorais, saliero stiebas
porc. 15,00 0,00
30 Ėriuko rump steakas
rūkytų morkų humusas, mini bulvės, raudono porto vyno padažas
porc. 20,00 0,00
31 Kiaulienos šonkauliai
česnakinė bulvių košė, Coleslow salotos, naminis BBQ padažas.
porc. 18,00 0,00
32 Antienos krūtinėlė
Batatų kremas, brokoliai, gravy padažas su raudonų apelsinų sultimis
porc. 20,00 0,00
33 Vištienos Supreme
keptos mini bulvytės, batatų kremas, raudonojo porto vyno padažas
porc. 18,00 0,00
34 Paltuso kepsnys
perlinis kuskusas su laimais, toskanietiškas padažas su alyvuogėm ir saulėje džiovintais pomidorais
porc. 20,00 0,00
Konditerijos gaminiai
35 Naminis maskarponės sūrio pyragas  1,5 kg vnt. 45,00 0,00
36 Sviestinė banda Brioche (pusiau saldi), 0,4 kg vnt. 10,00 0,00
37 VIENKARTINĖS PAKUOTĖS MOKESTIS,
VISO NUO 2 iki 5 €  (šią eilutę pildo restoranas)
0,00 0,00
VISO: 0,00
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki  balandžio mėn. 17 d., antradienio 15:00 val.
 Tel. +370614 26274 darbo dienomis 10 – 17 val.,  restaurant@daugirdas.lt
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS  
Šeštadienį,  balandžio mėn. 19 d., – nuo 13 iki 15 val. –  iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).